El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els videojocs, la nova eixida per a historiadors i humanistes en un curs de la UA

El Consell de la UA/UA

Podeu consultar el programa a la pàgina oficial de la Universitat d'Alacant.

‘Història i videojocs: propostes docents i eixides professionals’ tractarà el mercat del videojoc i la relació que té amb la Història i les pràctiques audiovisuals del cine, la televisió i internet

La Universitat d'Alacant (UA) ens ha preparat un estiu molt interessant amb el curs de 'Història i videojocs: propostes docents i sortides professionals', el qual és una bona forma perquè estudiants o graduats en Història i Humanitats puguen tindré una eixida laboral dins de la indústria del videojoc.

Pel que fa al curs, aquest tindrà lloc del 6 al 10 de juliol, de 16 a 20 hores. Aquest estarà dirigit per Antonio Carrasco, professor del Departament d’Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques de la UA, oferint al curs una visió global del funcionament del mercat del videojoc i la relació que té amb la Història i les pràctiques audiovisuals com el cine, la televisió o internet.

El programa analitzarà els paradigmes més rellevants en el camp del videojoc, des de projectes de caràcter independent fins als d’una envergadura més gran, com el d’Assassin’s Creed (Ubisoft) i, per a això, analitzarà casos reals com el d’Stephanie-Anne Ruatta (historiadora en Ubisoft Quebec) i Raphael Lacoste (director d’Art en Ubisoft Mont-real).

Segons els organitzadors, el curs explorarà el potencial del videojoc històric com a producte divulgatiu i l’ús d’aquest com a material didàctic a l’aula d’Història i les Ciències Socials. El programa donarà a conéixer els últims treballs d’especialistes i de la mateixa indústria del videojoc en matèria didàctica i divulgativa.

Podeu consultar el programa a la pàgina oficial de la Universitat d'Alacant.