El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els voluntaris d'ACIF reben la visita del Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències

El secretari autonòmic ha tingut paraules d'agraïment envers la tasca d'ACIF durant l'extinció de l'incendi de Beneixama, el més greu d'aquest estiu en territori valencià.

L'Agrupació contra Incendis Forestals d'Alcoi (ACIF) ha rebut aquest dijous la visita del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel.

El secretari autonòmic ha tingut paraules d'agraïment envers la tasca d'ACIF durant l'extinció de l'incendi de Beneixama, el més greu d'aquest estiu en territori valencià. Acompanyant a José María Ángel han estat el Subdirector d'Emergències, Jorge Suárez, i el gerent de La Sociedad Valenciana de Gestió Integral dels Servicis d'Emergències (SGISE), Baltasar Ortiz Gutiérrez.

Recordem que ACIF és una de les agrupacions contra incendis forestals més antigues del País Valencià (1991) i la que més personal voluntari aporta a l'extinció d'incendis, amb 31 efectius. En 2016 l'agrupació va rebre la Medalla de Plata al Mèrit de Protecció Civil en reconeixement al seu compromís amb la naturalesa i com a commemoració dels seus 25 anys d'existència.