El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els webinars d’AITEX tornen cada dilluns fins novembre

Monday AITEX Webinars
  • En la pàgina web les empreses interessades poden consultar el programa complet dels webinars i inscriure's en els que més els interessen. Les places són limitades

La formació gratuïta online que ofereix l'institut AITEX torna aquest últim quatrimestre de l'any cada dilluns a les 16h de la vesprada.

Arriba un nou cicle de Monday AITEX Webinars, la programació gratuïta de webinars que AITEX realitza des de fa més de tres anys. Són formacions online en les quals s'ofereix informació especialitzada i de qualitat dirigida exclusivament a empreses.

Gràcies a l'èxit de les últimes edicions, AITEX continua apostant pel desenvolupament i progrés del teixit empresarial nacional. Aporta informació de valor relacionada amb els sectors d'aplicació en els quals treballa, així com dels últims avanços en investigacions i projectes d'I+D.

Els webinars es realitzen tots els dilluns a les 16:00h i són impartits per experts i professionals de les tres grans àrees que conformen AITEX: laboratoris, I+D i formació. A més, també són convidats grans professionals de diferents sectors empresarials. 

En aquesta edició es realitzaran dues webinars dedicats als informes generats en la fira ITMA, es comptarà amb la presència d'Alejandro Garrido, Business Development Manager en Google i amb dos especialistes de Kantar Worldpanel.

En la pàgina web les empreses interessades poden consultar el programa complet dels webinars i inscriure's en els que més els interessen. Les places són limitades.