El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els xiquets i xiquetes gaudeixen de les activitats organitzades pel Dia dels Drets de la Infància

El consell local d’Infància i Adolescència, CLIA, ha estat present repartint les guies del Pla d'Infància i Adolescència Local d'Alcoi.

Durant tot el matí de dissabte 27 de novembre la Plaça Ramón y Cajal ha sigut testimoni de nombrosos tallers organitzats per diferent entitats de la localitat enfocades a la infància. Els tallers han treballat cadascun dels drets que tenen els xiquets i les xiquetes mitjançant jocs i manualitats fins que han pogut completar un passaport. La jornada ha contat amb música en directe i també ha acollit una xerrada dirigida a les famílies acollidores de la Comunitat Valenciana a l'Àgora.

Diverses entitats han estat reunides a la Plaça de Ramón y Cajal a ritme The Beatles en una jornada dirigida a donar a conèixer als xiquets i xiquetes els seus drets. Els assistents havien de transcórrer una aventura en la qual com a exploradors havien d’anar realitzant les diferents activitats en cadascun dels tallers organitzats per les entitats participants. La regidora d’Infància i Adolescència, Aranza De Gomis, ha estat des de primer hora en l’activitat organitzada i ha destacat la importància que té per a que la infància conega quins són els seus drets. També ha destacat la realització de l’encontre de famílies d’acollida de la Comunitat Valenciana.

Els xiquets i xiquetes que completaven tots els tallers rebien un passaport cunyat com a que havien completat i coneixen els seus drets. El grup The Beatfriends ha estat amenitzant l’activitat fins l’hora del discurs de les autoritats que ha sigut a les 13h.

El consell local d’Infància i Adolescència, CLIA, ha estat present repartint les guies del Pla d'Infància i Adolescència Local d'Alcoi.