El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 'ianquis' ja coneixen els encants d'Alcoi

Captura del reportatge on apareix Alcoi.

L'article “10 Things to Do in Spain's València Region" es pot llegir íntegrament en el següent enllaç.

La capital de l'Alcoià és un dels 10 indrets del País Valencià inclosos en “10 Things to Do in Spain's València Region", un article elaborat per periodistes nord-americans amb què promocionar el turisme valencià.

Aquesta publicació ha estat possible gràcies al 'press trip' que ha acollit Alcoi durant aquest mes de novembre, i que ha portat al grup de periodistes per les ciutats d'Alcoi, València, Peníscola, Morella, Dénia, Bocairent i Xàtiva. En Alcoi els periodistes han pogut visitar el Parc Natural de la Font Roja, el cementeri de Sant Antoni Abat, han realitzat la ruta modernista a la ciutat amb la visita al Círculo Industrial i la Llotja, finalitzant amb un tast de cerveses artesanes. 

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que  “aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat". D'altra banda, continua l'edil, "són una forma de trencar l'estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l'any”.