El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes fan valdré un equip 'cohesionat' i una 'magnífica' gestió econòmica per a revalidar el govern en Alcoi

Membres de la llista del PSPV PSOE Alcoi compareixen a la seu del partit dos dies abans de les eleccions municipals.

El partit de la rosa ha tancat la campanya electoral per a les municipals fent balanç de les dues setmanes que han precedit a la cita d'aquest 26 de maig. El secretari general dels socialistes, Jordi Martínez, ha fet èmfasi en la proposta econòmica amb què el partit vol "consolidar el lideratge d'Alcoi".

Martínez ha fet menció a una sèrie de "projectes que estan madurs", i que "podrien ser una realitat durant la pròxima legislatura". El socialista s'ha referit a la creació de sòl industrial en l'àrea de Pagos, el futur polígon mancomunat i el projecte estratègic de l'illa de Rodes. La possible reedició d'un pacte del botànic, encapçalat pel PSPV de Ximo Puig, és un altre dels reclams que utilitzen els socialistes alcoians a favor seu, parlant d'un "projecte comú a escala municipal i autonòmica".

Un altre dels aspectes que ha ressaltat Martínez és en la "cohesió" de l'actual equip de govern que aspira a la reelecció, "amb experiència però a la vegada amb noves aportacions". No han faltat paraules de record per a l'alcaldable de la formació, Toni Francés, qui no ha comparegut en l'últim acte de campanya per motius personals. "Toni Francés és un valor bàsic per al projecte. Tenim el millor equip, el millor programa i el millor candidat, per això demanem a la ciutat que seguisca confiant amb nosaltres", ha conclòs el número 3 a la llista del PSPV en Alcoi.