El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Emoció i esport en les últimes hores del Trofeu Filaes d'Alcoi

Cides i Navarros juguen la final de bàsket

Les filaes dels Vascos, Abencerrajes, Ligeros i Cruzados pasen a semifinals en futbol sènior. Navarros i Cides juguen la final de bàsket.

Aquest dissabte 20 s'ha pogut continuar gaudint de la intensitat i l'emoció del Trofeu Filaes a les instal·lacions del poliesportiu Francisco Laporta. On els pavellons han estat de gom a gom. Crits, música i molt d'esport.


Cal destacar que al matí han tingut lloc els quarts de final de futbol sènior, i en les que han eixit victoriosos les filaes Vascos, Abencerrajes, Ligeros i Cruzados. Els quatre equips s'enfrontaran a la vesprada en les semifinals, a partir de les 16:00 en el pavelló Miguel Sarasa, en el que competiran el Vascos contra els Abencerrajes. I a les 17:00 Ligeros contra Cruzados.


Pel que fa a la final, es disputarà a les 19:00 al pavelló Mutualidad de Levante, mentre que, la de bàsket, enfrontarà Cides contra Navarros a les 17:45. I malgrat el mal temps, són partits que ningú vol perdre'ls.


Cal dir que tant la modalitat de futbol cadet, com la de futbol-7 veterà han estat suspeses, encara que aquesta última està pendent per decidir com acabarà la competició.