El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empat per a l’ARAMULTIMÈDIA F.S. en el punt final a la lliga

Aquesta setmana s’ha disputat l’última jornada de la lliga de futbol sala comarcal a totes les categories. En el que respecta a l’Aramultimèdia F.S, la tercera divisió, ha acabat amb un duel braç a braç pel liderat entre el Promonova Santa Ana i el finalment líder, el ZN Viajes Petanca Team. A aquests dos equips els acompanyarà el Galopada F.C. en l'ascens a segona divisió.

Pel que respecta als nostres, han finalitzat la lliga a la novena posició, un lloc a la meitat de la taula que els ha deixat en terra de ningú, ja que mantenien una distància còmoda de punts respecte a la part baixa, però al llarg de les jornades també van anar acomiadant-se de qualsevol opció de lluitar a la part alta.

L’últim partit davant l'Electrodomésticos Pastor, ja sense cap transcendència important, va demostrar ser un tràmit per a finalitzar la lliga en el qual cap equip va posar plena intensitat. A la fi, l’empat a 1 va ser just un resultat just que reflectia el que s’havia viscut al terreny de joc.

En properes dates sortiran els calendaris de les 13 hores de futbol sala que es disputaran l'11 i 12 de maig i de la copa que es jugarà durant els caps de setmana del 25-26 de maig i del 1-2 de juny.