El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empresaris de la Foia de Castalla analitzen com ser més competitius i sostenibles amb l'ús d'energia elèctrica

Captura de la jornada ‘L'energia elèctrica en la Foia de Castalla’ .

El director d'IBIAE, Héctor Torrente, ha anunciat durant la jornada que s'organitzarà pròximament un encontre per a parlar de la importància de l'autoconsum en el sector industrial.

L'Associació d'Empresaris d'Alcoi (IBIAE) ha dut a terme la jornada ‘L'energia elèctrica en la Foia de Castalla’ que ha reunit 50 empresaris de la zona per a debatre sobre els reptes de l'energia elèctrica en matèria de competitivitat i sostenibilitat.

A la trobada ha assistit la directora general d'Energia, Empar Martínez, qui h considerat que “el futur de l'energia de la Comunitat Valenciana es basa en les renovables" gràcies a les quals es podria "cuadriplicar la potència de la Comunitat".

El director d'IBIAE, Héctor Torrente, ha anunciat durant la jornada que s'organitzarà pròximament un encontre per a parlar de la importància de l'autoconsum en el sector industrial. En aquesta línia, s'han comentat les novetats per als autoconsumidors després de l'aprovació divendres passat del nou reial decret que regula la compensació d'excedents, la qual cosa permetrà compensar l'energia generada per la coberta mentre la fàbrica no està en funcionament i pagar aquests kW al preu de renovable, no el de la xarxa.