El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empresaris de les nostres comarques poden formar-se en internacionalització a la Cambra de Comerç d'Alcoi

Presentació de la jornada Comença a Exportar / AM
Programa 'Comença a exportar'

La Cambra de Comerç d'Alcoi acull tres tallers del programa Comença a Exportar. Bàsicament es tracta de donar les eines necessàries als empresaris de les nostres comarques en matèria d'internacionalització.  El primer dels tallers parlarà de 'La internacionalització de l'empresa', el segon tractarà temes relacionats amb 'Mitjans de pagament i documentació en comerç exterior', mentre que el tercer se centrarà en 'El pla de màrqueting i màrqueting digital per a la internacionalització'

La Cambra de Comerç d'Alcoi acull tres tallers del programa 'Comença a Exportar'. Bàsicament es tracta de donar les eines necessàries als empresaris de les nostres comarques en matèria d'internacionalització. Ací podeu accedir als distints formularis d'inscripció dels tallers que se celebraran els dimarts 19 i 26 de juny, i el 3 de juliol.

Algunes de les matèries que es tracten en aquests tallers són la iniciació a l'exportació, màrqueting digital, estratègies de marca i comunicació, finançament internacional, contractació pública internacional i ajuda a les start-up en expansió internacional. El primer dels tallers parlarà de 'La internacionalització de l'empresa', el segon tractarà temes relacionats amb 'Mitjans de pagament i documentació en comerç exterior', mentre que el tercer se centrarà en 'El pla de màrqueting i màrqueting digital per a la internacionalització'.

'Comença a exportar' està cofinançat pel Fons FEDER en el marc del Programa Internacional de Promoció de la Càmera d'Espanya, i IVACE Internacional, en col·laboració amb el ICEX.