El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empresaris del polígon de la Beniata, critiquen la situació de la xarxa elèctrica i telefònica

Molts dels cables i postes estan col·locats sobre estructures d’empreses, suposant un risc per a la seguretat de camions, vehicles i vianants.

Representants del polígon industrial la Beniata d’Alcoi han denunciat públicament, a través de FEDAC, el seu malestar i preocupació per l’estat de la xarxa elèctrica i telefònica d’algunes zones del polígon, a l’Ajuntament d’Alcoi, encarregat del manteniment. I és que, els empresaris es queixen que els pals de llum i telèfon són molt antics i alguns d’ells a més, estan col·locats sobre baranes i estructures de les mateixes empreses. En concret, al carrer Filà Verds, el cablejat de llum està agarrat al sòl.

La situació de la instal·lació del cablejat no sols afecta les diferents empreses de la zona, que a més recentment es van quedar sense servei de telefonia i internet durant uns dies per culpa de la caiguda d’un pòster, també afecta camions, vehicles que han d'anar fins al polígon, i a ciclistes i vianants que han de passar per aquesta zona, per tal de dirigir-se a la Font Roja, Via Verda, o el Cementeri.

Els empresaris del Polígon de la Beniata no estan d’acord amb la política que l’Ajuntament ha aplicat per als polígons, ja que, els fons que es reben des de la Generalitat Valenciana, no s’estan utilitzant realment per a necessitats que les diferents empreses demanden a la zona, com la millora de la xarxa elèctrica i telefònica, aconseguir que hi haja a tot el polígon il·luminació permanent durant tota la nit, o inclús fer els accessos millor per al pas de camions de gran tona, sinó, que s’estan fent millores estètiques a les rotondes dels diferents polígons.