El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empresaris d'IBIAE donen 50 dispensadors de gel hidroalcohòlic a centres educatius d'Ibi, Castalla i Onil

El dispensador / Cervic Environment

La dosi és administrada per un sensor que detecta la mà, per la qual cosa no requereix cap contacte amb el dispensador.

Els centres educatius de Castalla, Onil i Ibi són ara més segurs gràcies als dispensadors de gel hidroalcohòlic creats per empresaris d'IBIAE. Una d'aquestes empreses és Cervic Envirnoment, qui explica que estan equipats amb bidons de 5 litres que són capaços d'oferir 50.000 dosis. Els 50 dispensadors estan valorats en més de 16.000 euros.

Cervic Environment, empresa situada a Ibi, ha desenvolupat un dispensador automàtic d'hidrogel per a usos massius. La dosi és administrada per un sensor que detecta la mà, per la qual cosa no requereix cap contacte amb el dispensador. Funciona de manera autònoma com un ordinador portàtil: el dispensador té un carregador semblant al d'un mòbil que es connecta a la xarxa elèctrica i al mateix dispensador amb dos usos diferents, per a carregar la bateria o per al seu funcionament mitjançant la xarxa elèctrica sense usar la bateria del dispensador. A més aquest dispensador és portàtil, perquè incorpora dues rodes posteriors que faciliten el seu transport.

Amb aquesta donació IBIAE continua amb el compromís de destinar el romanent de la recaptació obtinguda de la subhasta benèfica efectuada dels motles del projecte de les pantalles facials protectores a un fi social a la comarca. Aquesta donació de dispensadors se suma a la feta a l'Assemblea Comarcal de Creu Roja el mes d'abril passat de 49.505 euros. Segons indiquen els empresaris d'Ibi, encara queda un romanent que es destinarà íntegrament a projectes relacionats amb la pandèmia actual.