El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En 10 dies comencen les obres de la Rotonda Nord d'Alcoi

Imatge de la reunió facilitada per l'Ajuntament.

Més endavant es concretaran les restriccions o canvis de trànsit per les obres.
 

Representants de l'Ajuntament, Ministeri i l'empresa encarregada de les obres, s'han reunit este dilluns per a tancar el calendari d'actuacions.

Les obres per a la construcció d'una rotonda en l'accés nord d'Alcoi començaran en vora 10 dies, açò és a finals de la setmana que ve. Així ho han confirmat des de l'Ajuntament, després que este matí s'hagen reunit amb representants del ministeri, que finança l'obra; i de PAVASAL, l'empresa que les executa.

A la trobada també han assistit tècnics de la regidoria de mobilitat i membres de la Policia Local, així com empresaris del polígon Cotes Baixes, des d'on han exposat les seues preocupacions i necessitats, sobretot amb referència als possibles canvis o restriccions de trànsit que provoquen les obres. De moment no s'ha avançat res sobre estes afeccions al trànsit, que es detallaran més endavant.

"Es tracta d’una obra complexa i que pot generar alguna inconveniència, que tractarem de reduir al màxim possible. Per això demanem paciència, ja que al mateix és un projecte molt demandat i la seua finalització comportarà una gran millora per al trànsit i la seguretat viària de la nostra ciutat", diu l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés.

Les obres, que costaran 1 milió d'euros, es van adjudicar el passat mes de juliol a l'empresa PAVASAL. Una vegada comencen, el termini estimat és de mig any, així que es preveu que estiga finalitzada a finals de març. També se solaparan amb la construcció d'un pas inferior just abans d'arribar a la rotonda, en direcció a Alcoi.