El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En 5 mesos, la biblioteca infantil Tirisiti rep al voltant de 6000 visites

En 5 mesos, la biblioteca infantil Tirisiti rep al voltant de 6000 visites / Ajunt. Alcoi

Avantitul: Els xiquets i xiquetes que han fet ús de les instal·lacions han gaudit d’una programació formada per 37 talles i animacions escolars.

37 talles i animacions escolars han caracteritzat la biblioteca infantil Tirisiti des que va obrir a febrer. En total 5815 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys han gaudit d’aquestes activitats

Una de les propostes més votades en els pressupostos participatius de 2017 d’Alcoi, va ser la creació d’una biblioteca infantil-juvenil en la zona Centre. Tant va agradar la idea, que en febrer es van obrir les portes de la nova Biblioteca Tirisiti, ubicades als baixos del Centre Cultural Mario Silvestre. Fins ara ha rebut uns 5.815 xiquets i xiquetes de 10 centres escolars d’educació Infantil i Primària, que han pogut fet ús de les seues instal·lacions.

Els alumnes de 3 a 12 anys han gaudit d’una programació formada per 37 talles i animacions escolars.

A banda, tots els dissabtes o divendres s’han organitzat tallers i animacions per a la resta d’usuaris, amb un total de 18 activitats.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, recalca que la biblioteca “ha complit amb escreix el projecte d’un nou servici bibliotecari, més dedicat a la promoció de la lectura que al rol tradicional de la biblioteca clàssica”

A més, en la biblioteca infantil Tirisiti, han oferit diàriament activitats de formació a joves usuaris, amb un total de 100 activitats de formació.

Ara l’objectiu és començar altre projecte que es van aprovar en els pressupostos: una biblioteca infantil per a la Zona Nord.