El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En abril ja hi haurà semàfor en la cruïlla d'Olivar de la Bassa amb Juan Gil Albert

El semàfor connectarà el carrer Olivar de la Bassa amb el nou tram del carrer Terrasa, creuant Juan Gil Albert. Des del PP apunten que el semàfor millorarà la seguretat de la sortida des d'Olivar de la Bassa cap a València.

Ara bé, dos partits són els que s'atribueixen el mèrit d'aquesta consecució. D'una banda el Partit Popular, des d'on asseguren que es tracta d'una de les intervencions que s'ha aconseguit incorporar en les negociacions del pressupost municipal amb el Govern. "És una gran satisfacció aconseguir plasmar en realitats les demandes dels veïns. Confiem que el govern municipal siga seriós i complisca el compromís adquirit en el termini previst", explica el candidat a l'alcaldia, Quique Ruiz.

No obstant això, Ciutadans apunta que el seu grup ja havia portat fins a dues ocasions la proposta al plenari municipal. "Es tracta d'una necessitat reclamada pels veïns que ha tirat avant perquè Cs la va posar damunt de la taula fa ja més d'un any i continuarem insistint en ella les vegades que siga necessari perquè s'execute com més prompte millor", ha assenyalat la regidora Maribel Sánchez, i ha volgut aclarir que "no volem posar-nos medalles, però sí que dir-li al PP que no és ètic confondre a la ciutadania com pretenen".

Al marge d'aquestes disputes, l'única cosa certa és que els veïns de la Zona Nord tindran un nou semàfor.