El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En la campanya d'educació ambiental participen 1758 escolars de centres educatius d'Alcoi

En la campanya d'educació ambiental participen 1758 escolars de centres educatius d'Alcoi / Ajuntament d'Alcoi
S’ha treballat la gestió dels residus i la seua recollida selectiva

En el primer trimestre de la campanya d'educació ambiental promoguda perl departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi han participat 1758 escolars de centres educatius.

1758 escolar de 13 centres educatius d'Alcoi han participat durant el primer trimestre de la primera part de la campanya d’educació ambiental promoguda pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament.

En tots aquests mesos que ha durat, s’ha treballat la gestió dels residus i la seua recollida selectiva, mitjançant de la realització de 3 tallers.

En el primer d'ells hi han participat 771 escolars i han aprés a 'Reduir, reutilitzar i reciclar: elaboració d’un objecte a partir de material reciclat'. En el segon taller, la participació hi ha sigut de 445 escolars que han treballat el 'Reciclatge d’oli de cuina' i finalment 542 han dut endavant el tercer taller: 'Fabricació de paper reciclat'.

Els centres educatius que han rebut els tallers impartits per educadores qualificades són: AIN (Asociación para la Integración del Niño), CEE Tomàs Llàcer, CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Vicent, CIP FP Batoi, Col·legi Esclaves, Col·legi Sant Roc, Col·legi José Arnauda, Col·legi La Presentació – Carmelites, IES Cotes Baixes i IES Pare Vitòria.

Ara, al mes de febrer s’inicia la segona part de la campanya, la qual inclou: Repoblacions escolars, Taller en aula i visites guiades als espais naturals del Molinar i del Paratge Natural Municipal de Racó de Sant Bonaventura – Els Canalons, Visita al projecte Canyet, Taller en aula i visites als horts socials ecològics municipals, Taller d’energies renovables i visita a les instal·lacions de l’IES Cotes Baixes i Poliesportiu Francisco Laporta i una visita al Mas de Nyego.