El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'En la piel de Lucía', primera novel·la de l'alcoiana Luz Hidalgo

Les muntanyes d'Alcoi són el paisatge que envolta aquesta història intimista sobre Lucía i els seus dubtes. És la primera novel·la de l'alcoiana Luz Hidalgo, que ja treballa en una segona història.

Una sèrie de decisions dolentes i impulsives, espenten a Lucía a una voràgine de dubtes i mals pensaments. Haurà de lidiar en ells, mentre veu com les seues decisions afecten la relació amb Mario, la seua parella, i els seus dos fills; o amb el grup de coneguts, veïns i amics de la urbanització d'Alcoi en la que viuen. 

L'escriptora alcoiana Luz Hidalgo ens posa en la pell de Lucía per a intentar entendre la seua història. I ho fa envoltada d'un escenari únic, com són les muntanyes d'Alcoi, de les poques coses que generen en la protagonista del llibre certa tranquil·litat. 

'En la piel de Lucía' es pot adquirir en la llibreria Quaderns d'Alcoi, o en format digital en Amazon. És la primera novel·la de Luz Hidalgo, que ja treballa en una segona història que parlarà de Sofia, una de les veïnes de Lucía en la urbanització alcoiana.