El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En les Skills autonòmiques, l'IES Cotes Baixes d'Alcoi obté medalles en Fusta i Mecanitzat

En les Skills autonòmiques, l'IES Cotes Baixes d'Alcoi obté medalles en Fusta i Mecanitzat / IES Cotes Baixes
Maruan Bahadi i Jesús Juan Ribera són els guardonats amb la medalla de bronze

Maruan Bahadi i Jesús Juan Ribera de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi en les especialitats de Fusta i Mecanitzat s'alcen amb la medalla de bronze en les Skills autonòmiques

212 participants de 90 centres educatius valencians han participat en les Skills autonòmiques i Jesús Juan Ribera i Maruan Bahadi de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi en les especialitats de Fusta i Mecanitzat respectivament, s'han alçat amb la medalla de bronze.

Aquesta competició ha sigut organitzada per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Per altra banda també ha participat el cicle d'Electricitat - Electrònica i Energies Renovables, de l'institut, amb l'alumne Ramsés Calatayud.

La directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez, ha dit que “assistim a un esdeveniment únic, per primera vegada, i igual que en els campionats nacionals, europeus i internacionals, conflueixen en espai i temps les competicions de 212 alumnes pertanyents a 90 centres educatius valencians en 26 especialitats”.

Aquestes competicions tenen com a objectiu, promoure els ensenyaments de Formació Professional i millorar la seua qualitat mitjançant l'estímul i la motivació dels alumnes i els docents, i, al mateix temps, reconéixer la labor del professorat i crear un punt de trobada entre empreses, docents i estudiants on es fomenten les relacions entre els diversos centres formatius.