El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En marxa el servei gratuït de trituració de restes agrícoles en finques dins de parcs naturals a partir del 15 de febrer

Font Roja / AM

En aquest enllaç es pot sol·licitar el servei del 15 de febrer fins al 15 de juny.

A partir del 15 de febrer, la Generalitat posa en marxa el servei gratuït de trituració de restes agrícoles per a finques particulars. Per a beneficiar-se del servei, les finques han d’estar situades en l’àmbit de protecció dels parcs naturals, com la Font Roja i Mariola.

En aquest enllaç es pot sol·licitar el servei del 15 de febrer fins al 15 de juny. Aquest nou servei permetrà que les propietats puguen sol·licitar el desplaçament a les seues parcel·les d'una brigada dotada amb una biotrituradora per a procedir a l'eliminació de les restes agrícoles i evitar, així, les cremes i el perill de generació d'incendis que aquestes comporten.

Des del Parc Natural de la Serra de Mariola se centralitzaran les sol·licituds per a l'organització del servei, L'Ajuntament d'Ibi ajudarà a les persones del municipi que tinguen dificultat per a emplenar el formulari web. Aquestes poden consultar en la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ibi (965552450) perquè se'ls facilite el formulari i poder enviar-lo per altres mitjans.