El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En marxa la campanya d'abonats de l'Alcòdiam

Cartell de la campanya d'abonats

El PAS Alcoi continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada 21/22 i, de moment, compta amb dos fitxatges; Ivan Morales i Tutti Baieli.

L'abonament dona accés a tots els partits del primer equip, enguany en OK Lliga, i els abonats podran triar entre rebre el carnet en el seu domicili o recollir-lo en taquilla els dies de partit.

El PAS Alcoi ja es prepara per a una temporada trepidant en la màxima categoria de l'hoquei i el club ja ha tret la campanya d'abonats. Amb l'abonament, es podrà accedir a tots els partits del primer equip, enguany en l'OK Lliga i, els abonats podran triar entre rebre el carnet en el seu domicili o recollir-lo en taquilla els dies de partit. 

Plantilla

L'Alcòdiam continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada 21/22 i, de moment, compta amb dos fitxatges; Ivan Morales i Tutti Baieli.

En l'acte de reconeixement al club per l'ascens que va tindre lloc a l'Ajuntament d'Alcoi, el president, Andrés Hernández, va deixar clar que volia "mantenir el bloc" i que "l'objectiu és la permanència".