El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En marxa les obres per a millorar la zona de jocs del parc de Batoi a Alcoi

En marxa les obres per a millorar la zona de jocs del parc de Batoi a Alcoi / Ajuntament d'Alcoi
Les obres tenen un pressupost de 39.700 € i està previst que finalitzen abans de festes de Motos i Cristians

S’han començat les obres al parc de Batoi a Alcoi, per a millorar la seua zona de jocs. Aquestes obres estan previstes que finalitzen abans de les festes de Moros i Cristians.

Les obres per a millorar la zona de jocs del parc de Batoi a Alcoi ja han començat, i està previst que finalitzen abans de les festes de Moros i Cristians, es a dir, un mes i mig. Aquestes obres compten amb un pressupost de 39.700 €.

El que van a fer és, la instal·lació de gespa artificial a la zona de jocs infantils, col·locant a més una superfície per tal d’absorbir els impactes en cas de caiguda i és descompactarà l’arena de la zona de seguretat.

A més es milloraran les escales mitjançant el reforçament dels esglaons i es reubicarà un joc infantil per tal d’agrupar-lo a la resta. També es reposaran totes les peces desgastades dels jocs i es tractaran les fustes a la fi de millorar la conservació del conjunt.

A banda d’aquestes obres que formen part del pla per millorar parcs i jardins de la ciutat, també estan en marxa les obres al Parterre i a Cervantes.