El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Encara et pots matricular en l'Escola d'Idiomes d'Alcoi

Les matriculacions per a les places vacants de l'Escola d'Idiomes d'Alcoi es poden formalitzar fins que acabe octubre. Una gran oportunitat per a estudiar una llengua estrangera o el valencià en la ciutat, amb classes reduïdes i la proximitat dels professors.

Tota l'informació, clicant ací o al telèfon 965533660.

L'EOI amplia fins que acabe el mes d'octubre el període per a matricular-se dels diferents idiomes que es poden cursar en Alcoi. Segons els responsables del centre, queden places lliures en la majoria de grups. Només cal demostrar el nivell anterior per a poder matricular-se (excepte en 1A2).

A banda de l'anglés, el francés i l'alemany, estudiar valencià és una opció molt demandada. I cal recordar que enguany es torna a oferir el C1 de valencià; un nivell molt demandat per a qualsevol procés d'oposicions públiques.

Garantia de plaça

El gran avantatge que ofereix ara l'EOI és que els alumnes matriculats podran presentar-se a la prova de certificació de juny amb garantia de plaça. I és que, habitualment, la majoria de candidats lliures no poden matricular-se a aquestes proves perquè s'esgoten les places ràpidament.

La matrícula va a un ritme semblant respecte de l'any passat i al voltant de 1.000 persones estudiaran en aquesta Escola que està ubicada en l'antic col.legi Miguel Hernández, a la Zona Nord.