El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Encara no coneixes el Projecte P.I.A? Només podràs desenvolupar-lo a Alcoi amb 'Proyecto de Educación Humana'

'Proyecto de Educación Humana'
La finalitat principal de 'Proyecto de Educación Humana' és educar la nostra ment per a aconseguir els nostres objectius

El Projecte P.I.A és un projecte original que barreja Pensament, Investigació i Art amb l'objectiu d'explotar les nostres ments i alcançar el màxim desenvolupament. Cal destacar que és apte per a qualsevol edat o circunstància. També ofereixen serveis de 'coaching' personal, educatiu, nutricional, esportiu, laboral i artístic. Es tracta d'una "guia per a aquelles persones que volen aconseguir un objectiu en el terreny de l'educació, alimentació, esport professional o amateur, en el treball o en l'art"

'Proyecto de Educación Humana' es dedica al desenvolupament potencial de l'esser humà. Entre els serveis que ofereixen es troba el 'coaching' dirigit a tot tipus de persones i el projecte P.I.A, un projecte original i genuí que només l'imparteixen Andrea Tárraga, psicòloga, i Leonor Sánchez, experta en Educació. Per posar-se en contacte amb elles es pot fer al mail proyectoeducacionhumana@gmail.com o als telèfons 965 03 88 41 o 605 245 231.

La finalitat principal de 'Proyecto de Educación Humana' és educar la nostra ment per a aconseguir els nostres objectius. Ofereix serveis de 'coaching' personal, educatiu, nutricional, esportiu, laboral i artístic. Segons ens han contat Leonor i Andrea, es tracta d'una "guia per a aquelles persones que volen aconseguir un objectiu en el terreny de l'educació, alimentació, esport professional o amateur, en el treball o en l'art".

Què és el Projecte P.I.A?

El Projecte P.I.A és un projecte original que barreja Pensament, Investigació i Art amb l'objectiu d'explotar les nostres ments i arribar al màxim desenvolupament. Cal destacar que és apte per a qualsevol edat o circumstància.

Tots els serveis de 'Proyecto de Educación Humana' compten amb la possibilitat de desplaçar-se físicament a negocis o domicilis particulars. Les consultes també es poden fer de forma online o via telefònica.