El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Encara pots participar en el concurs de betlems de Cocentaina

Cal inscriure's prèviament

La Parròquia d'El Salvador de Cocentaina ha convocat el tradicional Concurs de Betlems, que arriba a la seua 37 edició. El termini d’inscripcions finalitza el dissabte 22 de desembre del 2018. Serà el 4 de gener després de la missa de les 19 h. a la Parròquia d'El Salvador quan es donen a conéixer els guanyadors.

Les Confraries de la Mare de Déu del Carme i La Dolorosa, juntament amb Júniors Sol Sortit organitzen el concurs en el qual poden participar tots els betlems instal·lats a Cocentaina, muntats individualment, amb la família o per associacions o grups. Hi ha distintes seccions.

A la secció 1a, el concursant o concursants hauran d'incloure, a més de la representació del naixement, 3 o 4 representacions i aigua en moviment. A la secció 2a, el concursant haurà d'incloure el naixement i 2 representacions. També està la secció infantil amb temàtica i requisits totalment lliures.

Per participar al concurs, cal inscriure’s prèviament emplenant les seues dades personals i secció en la qual participen, en uns tríptics que podran trobar tant a la Parròquia d'El Salvador, a l’Església de Santa Maria i a les papereries de la localitat.