El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Encontre d'Art amb els artistes Damià Jordà, Agustí Serisuelo i Vicente Tirado del Olmo

Cartell de l'Encontre d'Art

Aquesta primera exposició està tenint lloc des del 18 de juny al 29 d'agost de 2021 amb les obres: Space before place, d’Agustín Serisuel,; Aquestes coses que fem avui en dia, de l’alcoià Damià Jordà i Marinas invertidas, de Vicente Tirado del Olmo.

El proper dijous 15 de juliol a les 19:00h, a la Capilla de l'Antic Asil, es podrà veure als tres artistes parlar de la seua obra i trajectòria

Com bé sabem, Alcoi és una de les capitals culturals de la Comunitat Valenciana durant part d'aquest 2021 i,des del Consorci de Museus valencians han portat fins a Alcoi dos mostres amb part de la col·lecció d'art contemporani adquirida per la Generalitat. Una d'elles es anomenada "Paisatges Quotidians" i, aquest dijous 18 de juliol a les 19:00h en la Capella de l'Antic Asil, hi haurà un Encontre d'Art amb els artistes de l'exposició, on parlaran de la seua obra i trajectòria.

Cal recordar que aquesta primera exposició està tenint lloc des del 18 de juny al 29 d'agost de 2021 amb les obres: Space before place, d’Agustín Serisuel;, Aquestes coses que fem avui en dia, de l’alcoià Damià Jordà i Marinas invertidas, de Vicente Tirado del Olmo.

Aquesta exposició que es presenta a Alcoi, amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana, reuneix tres artistes de la nostra Comunitat que exploren des de diferents perspectives l’espai que ens envolta, el que constitueix el nostre paisatge quotidià. La globalització, la voracitat de les grans ciutats, l’urbanisme desaforat, l’oblit de les minories, tot això són peces d’un puzle que no acaba d’encaixar i que dibuixa un paisatge que no és fàcil, però que és just el nostre ecosistema.

ARAMULTIMÈDIA va visitar el passat mes de juny l'obra "Paisatges Quotidians".