El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Operació antidroga a Alcoi

Operació antidroga a Alcoi

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil tenen oberta ara mateix una operació antidroga a les nostres comarques. S'ha detingut diverses persones tant en Alcoi com en altre municipi per concretar. L'operació està a hores d'ara oberta i sota secret de sumari. 

Més informació

Operació antidroga a Alcoi

Encontre de xeremiers de Muro d'Alcoi i la localitat de Muro en les Illes Balears

Encontre de xeremiers de Muro d'Alcoi i la localitat de Muro en les Illes Balears / Vila de Muro
Van fer una cercavila que acabà amb l'encesa del fogueró.

L'Aula de Sacs de Gemecs i Tarotes de l'escola de música tradicional “La Xafigà” de Muro d'Alcoi i els xeremiers de Muro en les Illes Balears s'han concentrat a Mallorca.

Els xeremiers de l'Aula de Sacs de Gemecs i Tarotes de l'escola de música tradicional “La Xafigà” de Muro d'Alcoi han viatjat a Muro en Illes Balears per participar en l'activitat que forma part del programa d'agermanament entre les dues localitats i que se celebra pel XIVè aniversari del grup de xeremiers “Es Reguinyol” de Muro de Mallorca.

Els xeremiers es van concentrar davant l'Ajuntament de Muro de Mallorca per fer una cercavila que acabà amb l'encesa del fogueró i a les 8 de la vesprada va tindre lloc l'acte oficial d’agermanament en el transcurs del concert conjunt al Teatre Municipal.