El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enginy i rimes a Alcoi amb la primera festa del rap i el hip-hop

La cita tindrà lloc el pròxim 16 de juny a l'amfiteatre de la zona nord d'Alcoi, i s'inclou dins la celebració de la setmana dels barris

Improvisació per part de tres rapers internacionals, una baralla de galls amb 16 aspirants a ser qui millor improvisa rimes, i la presentació de 'Yedra'. L'últim disc de Zeta A i Dj Saico. Tot a Alcoi el pròxim 16 de juny.

Els rapers internacionals BTA, KHAN i ZASKO s'enfrontaran en una batalla d'estil lliure per a demostrar l'alta capacitat d'improvisació que tenen sobre qualsevol tema, sempre a ritme de rap. Però també hi haurà una batalla de galls entre 16 aspirants a ser el que millor rime o el que millors utilitze les paraules. Serà el pròxim 16 de juny a l'amfiteatre de la zona nord d'Alcoi, en la primera festa que es fa a Alcoi sobre hip-hop i rap.

La batalla de galls està organitzada per dos col·lectius comarcals, Mountain Battles i Fem Rap, que treballen per a donar a conéixer la cultura del rap a la ciutat. Des de Mountain Battles expliquen que en la batalla de galls, els aspirants "competeixen bàsicament amb molt d'enginy, i intenten guanyar al rival amb molta originalitat". La batalla es farà a diverses rondes, algunes temàtiques, en les que es dóna una paraula o qüestió que ha de ser introduïda en la batalla; altres conegudes com 'de sang' en la que l'objectiu és menysprear al contrincant, però de manera original i diferent.

La festa comptarà també amb la presentació de l'últim disc de Zeta-A i Dj Saico, 'Yedra'. Recordeu, el pròxim 16 de juny, de 18 a 22 hores, a l'amfiteatre de la zona nord d'Alcoi.