El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enguany també hi haurà Nadal gràcies a l'actuació d'Amor Discos en el Musical 'La Fàbrica del Nadal'

Megaduendes, Bruixots, estrelles i treballadors del Pare Noel completen un càsting arredonit pels dos xiquets protagonistes, els germans Laura i Nico Miró.

Creure en la màgia del Nadal ha estat fonamental perquè el Pare Noel i els seus treballadors recuperaren les forces i així poder treballar les pròximes setmanes. Aquest és l'argument de 'La fàbrica del Nadal 2', representat aquest dimecres pel grup teatral 'Amor Discos' en el Teular de Cocentaina.

Gran il.lusió, balls, música, coreografies i participació d'actors i actrius de totes les edats. Des de 70 fins a 3 ó 4 anys. Són els ingredients bàsics amb els quals va triomfar dimecres al Teular de Cocentaina el grup d'Alcoi 'Amor Discos' amb un elaborat musical nadalenc.

Els terribles i 'apestosos' Mugrosote, Mugrosita Mugrienta tracen un pla: acabar amb el Nadal aprofitant la confusió que genera un eclipse lunar sobre Saturno. Amb la col.laboració dels expeditius i multi-edat 'Ojipláticos', el Pare Noel i els seus ajudants queden desprovistos de màgia i de pols d'estrelles. El Nadal està en perill. La Fe de la iaia Valentina, la seua filla Cristina i els nets Tino i Paulina, i els seus càntics de nadaletes allunyen el mal de la fàbrica de joguets i regals i la normalitat torna per a tots els xiquets del món.Un teatre musical dirigit i guionitzat per Macrina Soler amb les Coreografies de Tere Nadal i el suport tècnics de Cristina Pérez i Yolanda López. Pel que fa al decorat, ha estat cosa de Montse López.

Megaduendes, Bruixots, estrelles i treballadors del Pare Noel completen un càsting arredonit pels dos xiquets protagonistes, els germans Laura i Nico Miró.