El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enrique Rico rep la Medalla d'Or del Consell de Cambres en el seu homenatge sorpresa

Multitudinari acte al Saló Rotonda del Círculo Industrial

Morata ha imposat la Medalla d'Or del Consell de Cambres a Enrique Rico. La seua dóna, Vicenta Albert, també ha estat obsequiada amb un ram de flors, que li ha lliurat l'actual secretària en funcions, Ana Moltó. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'acte i ofereix aquest complet vídeo

L'homenatge a Enrique Rico ha sigut la cloenda a 42 anys de dedicació a la Cambra de Comerç d'Alcoi. El ja expresident de l'òrgan cameral ha rebut un multitudinari reconeixement en el dia del seu aniversari. L'acte, conduït per Juan Enrique Ruiz, ha començat amb un emotiu vídeo on parlaven personalitats com el conseller d'Economia, Rafa Climent; el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata; o el nou president de la Cambra alcoiana, Pablo de Gracia, entre d'altres.

Morata ha imposat la Medalla d'Or del Consell de Cambres a Enrique Rico. La seua dóna, Vicenta Albert, també ha estat obsequiada amb un ram de flors, que li ha lliurat l'actual secretària en funcions, Ana Moltó. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'acte i ofereix aquest complet vídeo.