El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enrique Rico rep el premi l'Estimat del Col·legi Professional de mediadors d'assegurances de València

"El premi no el guanye jo, sinó tota l'entitat amb el seu esforç diari", assegura Enrique Rico, després de 6 dècades dedicat al sector en Unión Alcoyana Seguros.

El Col·legi Professional de Mediadors d'Assegurances de València ha atorgat el premi l'Estimat a l'alcoià Enrique Rico. És un guardó que les asseguradores valencianes atorguen des de l'any 2011 en reconeixement als professionals més destacats. En el cas d'Enrique Rico, per "la seua firme defensa de la mediació d'assegurances professional, com a peça fonamental del sector assegurador".

I és un premi més que merescut i encertat, a una persona que ha estat 6 dècades dedicada al món de les assegurances. Enrique Rico es va incorporar a Unión Alcoyana Seguros l'any 1959, i en 1972 va ser nomenat Director General. Ha sigut conseller des del 1975 i conseller delegat des del 2002. Ara, ja jubilat, continua representant l'entitat alcoiana com a membre del Consell d'Administració.

Enrique Rico agraeix el guardó que li donen els mediadors d'assegurances i assegura que "sempre hem fet defensa dels mediadors, perquè per a nosaltres el més important són les persones". I dedica el guardó a la resta de l'equip: "el premi no l'he guanyat jo, sinó tota l'entitat amb el seu esforç diari".