El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ens deixa l'artista alcoià Rubén Fresneda

Rubén Fresneda / AM
Membre de distints col.lectiu com LGTBI Mariola o Art Nostre

Ha mort ofegat el jove artista alcoià Rubén Fresneda a la platja 'El Paradís' de la Vila-Joiosa. Un dels col·lectius on més s'ha involucrat ha sigut LGTBI Mariola, on Rubén i els seus companys ja estaven preparant la II Trobada de Pobles per la Diversitat

La cultura de les nostres comarques té un gran buit. El diumenge 28 de maig ha mort ofegat el jove artista alcoià Rubén Fresneda a la platja 'El Paradís' de la Vila-Joiosa. Fresneda era membre de distints col·lectius socials i culturals i ha afectat molt en tots ells.

Una de les associacions on més s'ha involucrat ha sigut LGTBI Mariola, on Rubén i els seus companys ja estaven preparant la II Trobada de Pobles per la Diversitat. Les mostres de condolença han arribat per part de tots a les xarxes socials, com és el cas del col·lectiu Art Nostre i els seus membres, com Lucia Romero. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la V Biennal itinerant d'Art Nostre de la Mancomunitat que fou presentada fa poques setmanes, continuarà endavant.

Raül Llopis, regidor de Cultura a l'Ajuntament d'Alcoi també ha lamentat la pèrdua. Des d'ARAMULTIMÈDIA, ens sumem a les mostres de condolences per Rubén Fresneda.