El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ens deixa Rafael Pascual, 'Felino'

Rafael Pascual, en el vídeo homenatge a Enrique Rico, la seua última aparició pública

La capella ardent està al tanatori de Sant Vicent d'Alcoi

L'industrial alcoià ha mort aquest 24 de juliol als 87 anys. Era un dels empresaris tèxtils més volguts i reconeguts a les nostres comarques, promotor d'un dels grups empresarials més forts

L'industrial alcoià ha mort aquest 23 de juliol als 87 anys. Rafael Pascual, conegut per tots a les comarques com 'Felino', ha estat involucrat en el món tèxtil des de ben jove. En 1962 va fundar amb Francisco Jover l'empresa Jover y Pascual; la unió es va desfer al cap de pocs anys i Rafael Pascual va continuar amb Textiles Pascual. Ara per ara aquesta empresa s'ha convertit en un dels conglomerats empresarials tèxtils més important de les nostres comarques, amb noms de referència com Antecuir.

Rafael Pascual ha sigut molt apreciat pels seus treballadors i per la ciutadania en general, i així es va demostrar l'any 2015 amb una estàtua en el seu honor que està al carrer Oliver. També és un dels responsables de què el nom 'Alcoyana' haja creuat el mar i siga un referent a l'Argentina. El vam poder vore fa poc, en el passat mes de maig, en el vídeo homenatge que es va fer per a l'empresari Enrique Rico, i on parlava de la relació de tots dos en la seua joventut.

Ara, després de més de mig segle dedicat a la indústria tèxtil de les nostres comarques, ens deixa als 87 anys. La capella ardent està instal·lada al tanatori de Sant Vicent d'Alcoi, i la missa serà demà dimecres 25 de juliol a l'església de Sant Maure i Sant Francesc a partir de les 11 hores. Des d'Aramultimèdia lamentem molt aquesta pèrdua i oferim una abraçada ben forta a familiars, amics i treballadors del grup tèxtil de Felino.