El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi: Entença cada vegada més a prop de la seua apertura

Obres a Entença / AM

L'asfaltat tant de la primera com de la segona fase es té començar el 10 de setembre.

A poc a poc el carrer d'Entença va guanyant forma, i es que tant la primera fase com la segona, situats entre Espronceda i Góngora ja es troben en la seua recta final, encara que Manolo Gomicia, regidor responsable d'aquest projecte, avisa que l'asfaltat tindrà lloc a partir del 10 de setembre. Una vegada que finalitzen tots els treballs d'asfaltat, es donara pas a l'apertura del carrer, encara que s'haurà de polir alguns detalls a les voreres.

Pel que fa a l'última fase del projecte, que es troba entre Góngora i Isaac Peral, es destaca que van a bon ritme i que en el termini de 20 dies ja es podrà treballar al tram entre Góngora i Alfafara.

El regidor reconeix tots els problemes que pot suposar mantenir tot el carrer d'Entença tancat, però comenta que "gràcies a tots els moviments que han realitzat i a la seua gestió, han aconseguit reduir 3 o 4 mesos d'obres".

A més a més, el regidor de Tràfic, Raül Llopis, anuncia que hi haurà nous canvis en la circulació del carrer, millorant així el transit, estudiant noves alternatives.