El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entendre un concert amb una xarrada prèvia amb els artistes

En el vídeo, des d'Amics de la Música i Fundación Mutua Levante, ens expliquen la col·laboració que inicien amb el concert d'aquest dissabte 10 d'abril. 
 

Fundación Mutua Levante i l'associació Amics de la Música d'Alcoi inicien una col·laboració que busca enriquir l'experiència d'un concert. Oferiran xarrades prèvies a les actuacions amb els artistes o especialistes. La primera és aquest dissabte 10 d'abril amb la banda Spanish Brass.

La primera cita és aquest dissabte 10 d'abril amb el concert de la banda Spanish Brass al Teatre Calderón, una de les bandes de metall més reconegudes de tota Espanya. I una hora abans, just al costat a la sala cultural de Fundación Mutua Levante, els integrants de la banda oferiran una xarrada sobre les peces que interpretaran després.

L'objectiu és ampliar i enriquir l'experiència de gaudir d'un concert. Aquesta és la primera cita, però la intenció és oferir una xarrada prèvia per a tots els concerts que protagonitzen des d'Amics de la Música. En el vídeo, el president de l'associació, Alfonso Jordá; i el patrono de la Fundació Xavi Cortés, ens expliquen la iniciativa.