El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entra Cosmètics prima els seus treballadors amb 200 euros durant l'estat d'alarma

Entra Cosmetics

L'empresa de cosmètics que forma part del Grup 'La Española' ha decidit agrair i reconèixer l'esforç extraordinari que estan fent durant aquest període d'alarma.

El capital humà pot ser el millor tresor amb el qual compten les empreses. Potser per això, els responsables de l'empresa Entra Cosmetics han decidit primar els seus treballadors amb 200 euros al mes mentre dure l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del COVID.

Un comunicat llançat des de la firma, que pertany al Grup La Española, argumenta aquesta mesura en el reconeixement que volen tindre amb els treballadors pel compromís i esforç que estan fent aquestes setmanes.

Per a l'empresa, localitzada en el polígon dels Algars de Cocentaina, els seus treballadors i treballadores estan garantint el servei i abastiment de productes necessaris en l'actualitat "permetent que puguem continuar distribuint als punts de venda en aquests moments de necessitats extraordinàries”.

Laboratori punter

Entra Cosmetics és un laboratori amb capacitat de produir materials d'higiene i desinfecció vitals per a aquesta crisi sanitària. Com que l'han nomenat empresa de serveis essencials, i per tant, mantenen la seua plantilla a ple rendiment i complint, per descomptat, amb tots els requeriments i protocols de seguretat i higiene que marca el govern espanyol.

Aquesta mesura se suma a la que la mateixa empresa mare, La Española, va anunciar fa uns dies per a les seues persones treballadores.