El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entrada gratuïta per al SIA Benigànim - Villarreal C

Gran partit al Municipal.
  • La intenció és la de repetir la iniciativa en tots els partits
  • Amb la permanència assegurada, no renuncien a res

Com a premi a la gran campanya que estan realitzant, des del SIA Benigànim han apostat per obrir les seves portes en aquesta segona fase.

Ja està en marxa la nova Segona Fase d'aquesta peculiar temporada i el conjunt de La Vall d'Albaida, després d'aconseguir un positiu empat en la seva visita al Silla (1-1), afronta la seva primera cita com a local en una etapa de el curs en la qual, amb l'objectiu principal de la permanència ja assegurat, la seva meta és la de gaudir al màxim sense renunciar a res i, sobretot, continuar amb l'aprenentatge de la jove plantilla entrenada per Fernando Gómez Colomer.

Rival molt atractiu i de característiques similars

Amb la intenció de comptar amb la major quantitat possible d'aficionats, i sempre dins de la xifra permesa per les restriccions sanitàries (150 espectadors), des del club han decidit que l'entada siga gratuïta, tenint en ment repetir la iniciativa també en els altres dos xocs restants en què exerciran com a locals. En aquesta primera cita, fixada per al dissabte a les 17:00 hores, s'enfrontaran a un altre equip jove i prometedor com és el Villarreal C, que en el seu cas és clar aspirant a classificar-se per al 'play-off' a Segona RFEF.

I és que cal remarcar que amb el nou format, els equips que van quedar entre les posicions 4, 5 i 6 de cada un dels dos subgrups de el Grup VI de Tercera Divisió han quedat enquadrats en el Subgrup D, on els dos primers aconseguiran un bitllet per a la promoció d'ascens. No obstant això, com s'arrosseguen els punts acumulats a la Primera Fase, el segon filial 'groguet' és qui lidera aquesta nova taula en la qual el SIA Benigànim és quart.

Després de la primera jornada han avançat un lloc

Un altre fet a tenir en compte és que com un dels subgrups inicials tenia un equip més, per conèixer amb certesa la classificació cal basar-se en el coeficient de punts per partit, seguint-se actualment el següent ordre: 1. Villarreal C (1, 57), 2. Olímpic (1,47), 3. Silla (1,24), 4. SIA Benigànim (1,11), 5. Recambios Colón (1,10) i 6. Jove Espanyol (1). Per davant, queden cinc jornades en les quals s'han d'enfrontar a l’esmenat Villarreal C, Recambios Colón fora (18/04), Silla a casa (25/04), Villarreal C fora (02/05) i Recambios Colón a casa (09/05).

Així doncs, més al·licients per presenciar en persona aquest atractiu duel en el qual es mesuraran al segon filial d'una de les pedreres més potents d'Europa i ho faran amb la tranquil·litat de tindre els deures fets, i en la desimboltura que els caracteritza per no renunciar a res. Per a aquesta cita segueixen lesionats Yeray i Kevin, que s'espera que estiguen disponibles per als partits de tornada, i Migue compleix cicle d'amonestacions, mentre que en el cas de Santos, s'espera que dilluns torne als entrenaments després de quatre mesos lesionat.