El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entrades per al Campament Reial: quan i com es podran comprar

Campament Reial, imatge d'arxiu
  • Dijous 1 de desembre, a les 19 hores, es posaran a la venda 3.600 entrades en TicketAlcoi.
  • Dissabte 3 de desembre, de 10 a 14 hores, es vendran altres 1.700 entrades al Mercat del Nadal.
  • Vora 700 entrades es reserven per a organitzadors, protocol, patrocinadors i també per a famílies vulnerables.

Enguany vindrà una patrulla romana acompanyant els Reis d'Orient. I atenció perquè apuja el preu de l'entrada amb autobús. T'ho expliquem tot.

Torna el Campament Reial a Alcoi, on els Reis fan nit abans de la seua Cavalcada i del repartiment de regals per tota la ciutat. Com sempre, l'associació cultural Samarita ha preparat un recorregut per a tots els que vulguen visitar el Campament, i posarà a disposició 6.000 entrades.

3.600 entrades es posaran a la venda este dijous 1 de desembre, a les 19 hores, en TicketAlcoi. Altres 1.700 entrades es podran adquirir el dissabte 3 de desembre a la parada dels Samarita en el Mercat de Nadal de la Glorieta, a partir de les 10 hores. La resta, vora 700, són per a l'organització i per a protocol, tot i que també hi ha un grup d'entrades que Serveis Socials ha adquirit per a famílies vulnerables.

L'entrada per a pujar a peu té un preu de 3 euros, però l'entrada per a pujar en autobús ha pujat enguany dels 3 als 5 euros, perquè com expliquen els organitzadors, "ha sigut inviable assumir el cost dels autobusos" com altres anys.

Hi ha 2.520 entrades per a pujar en autobús i un total de 42 autobusos que eixiran des de la plaça d'Al-Azraq de manera ininterrompuda el 5 de gener des de les 8 del matí fins a les 13.29. No cal anar amb més de 10 minuts d'antelació perquè les places en els diferents autobusos estan assignats en les entrades.


Novetats, concursos i molta solidaritat

Com a novetat enguany, estarà al campament una patrulla romana com a guarda reial, en concret la legió X Fretensis que va estar en Jerusalem. Venen gràcies a la Confraria de la Sang de Vila-Real.

També hi haurà xocolatada solidària i castanyes solidàries, i es regalarà una postal nadalenca que des dels Samarita confien que viatge per tota Espanya. I com cada any, s'organitza el concurs de Cartes gegants als Reis.

I un apunt important. Els organitzadors asseguren que es guarden al Campament tots els regals que es repartiran l'endemà, i que tots els xiquets i adults podran vore almenys un amb el seu nom. Si no el veuen, tan sols cal avisar a un patge perquè el busque, o amb antelació escriure a info@samarita.com.

És la huitena edició del campament reial i mai s'ha suspés, però des dels Samarita recorden que en cas de suspendre no es retornarà el preu de les entrades perquè es destinen a fins solidaris.