El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entrega de premis del IX Concurs de Betlems ‘Ciutat d’Alcoi’

El jurat ha estat format per quatre membres de la ‘Asociación Belenista de Santa Rosa’: Jordi Casanova, Marian Vañó, Paco Guillem i José Miguel Bou.

Noemí Nácher, en la categoria 'familiar', el Colegio Carmelitas en la categoria 'escolar' i la filà Berberiscos en la categoria 'associacions', han sigut els guanyadors de la novena edició del concurs. També ha rebut un premi a l'originalitat Ana Pons.

Més de vint propostes s’han presentat repartides entre les diferents categories en esta novena edició del Concurs de Betlems Ciutat d’Alcoi.

Els guanyadors han sigut: En la categoria ‘Familiares’, Noemí Nácher en primer lloc, Alejandro Pérez en segon lloc i Petra López en tercera posició. En la categoria ‘Escolar’, ha resultat guanyador el Colegio Carmelitas, seguit de l’Escola Municipal de Belles Arts i el Colegio Esclavas. Mentre que en la categoria Associacions, Filaes i Espacaparates, el guanyador ha resultat ser la Filà Berberiscos, el Grup de Danses el Carrascal en segon lloc i Papelería Natura en tercera posició. El premi a l’originalitat ha estat atorgat a Ana Pons .

El jurat ha estat format per quatre membres de la ‘Asociación Belenista de Santa Rosa’: Jordi Casanova, Marian Vañó, Paco Guillem i José Miguel Bou.

El desenvolupament de l’acte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntametn d’Alcoi, amb la presència del popular Quique Ruiz i el seu acompanyant, Caixa Ontinyent, Fundació Mutua de Levante (qui ha cedit l’espai per a l’entrega de premis) i la pròpia associació de betlems que convoca el concurs.

L’acte va concloure amb la participació de la Coral Polifònica Alcoiana.