El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entregats els premis de la 3a edició del Concurs Home Textiles

Aquests guardons han sigut entregats per la Càtedra AITEX-UPV, en la qual s’han donat un total de 6 premis, tres en tècnica d’estampació i altres tres en Jacquard.

La Càtedra AITEX-UPV ha entregat per tercer any els premis del Concurs Home Textiles. Sis de les 31 propostes presentades van ser les elegides pel jurat. Tres en la modalitat de tècnica d’estampació i tres més en Jacquard.

En estampació va quedar en tercera posició Saúl Pérez, segona Laura Díaz, i el guanyador va ser Borja Salido. Pel que fa a Jacquard, Ana Martí es va endur el tercer premi, mentre que Maria Cristiana Puchades va fer doblet amb el segon i primer premi.

El jurat estava compost per representants de les empreses Francisco Jover S.A, Orts Payá S.L, Viuda de Rafael Gandia S.A, Hilados Muravo S.L.U, Eduardo Díaz, president de UNIFAM, Ramón Sabater, de Feria Valencia i Humberto Martínez director de la revista Textil Express. A més també van assistir a l’acte el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, el president d’AITEX, Rafael Pascual i el vicerector d’alumnat, cultura i esport de la UPV José Luis Cueto.

Aquests últims van destacar el nivell dels treballs presentats i van defensar que l’indústria tèxtil és un sector que està molt viu a les nostres comarques, i que amb aquests reconeixements es pretén promocionar i desenvolupar activitats que ajuden a elevar encara més el tèxtil, no sols en l'àmbit universitari, també per a la societat en general.