El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Entrena al teu aire' al llit del riu. 'Riverfit' a Alcoi

Riverfit / R. Lledó
S'ha dissenyat un doble circuit de 2.400 metres

Amb la finalitat de fer esport i dinamitzar el llit del riu, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha dissenyat 'Riverfit' un doble circuit d'entrenament funcional sota el lema 'Entrena al teu aire'. Les noves tecnologies també juguen un paper important en aquest 'Riverfit'. Cada panell en el qual s'explica un exercici compta amb un codi QR. Aquest, després d'escanejar-lo, et dirigeix a un vídeo de Youtube on s'explica l'exercici. Els centres educatius i gimnasos d'Alcoi també volen participar del projecte, segons ha indicat l'Ajuntament. Des d'Esports es vol fer promoció a aquests espais perquè siguen un complement del seu entrenament

Amb la finalitat de fer esport i dinamitzar el llit del riu, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha dissenyat 'Riverfit' un doble circuit d'entrenament funcional sota el lema 'Entrena al teu aire'. S'han dissenyat dos recorreguts de 1.200 metres cadascun amb un total de 9 exercicis. És a dir, es pot arribar a entrenar 18 exercicis en un recorregut de 2.400 metres.

El primer dels circuits (circuit roig) comença a la zona de workout de Cervantes i finalitza prop del MUBOMA. L'altre circuit (circuit blau) és totalment invertit. Aquest segon circuit té la intenció de prolongar-se fins a la Font del Quinzet i Racó Sant Bonaventura, en un futur. Alberto Belda, regidor d'Esports, ha indicat que aquests circuits "estan dirigits a tots els nivells i edats", i fins i tot a un "públic familiar". Belda també ha indicat que aquest era una de les propostes dels pressupostos participatius.

Les noves tecnologies també juguen un paper important en aquest 'Riverfit'. Cada panell en el qual s'explica un exercici compta amb un codi QR. Aquest, després d'escanejar-lo, et dirigeix a un vídeo de Youtube on s'explica l'exercici.

Els centres educatius i gimnasos d'Alcoi també volen participar del projecte, segons ha indicat l'Ajuntament. Des d'Esports es vol fer promoció a aquests espais perquè siguen un complement del seu entrenament. Encara no es coneix la data exacta, però Alberto Belda ha anuncia que a juny es farà la primera competició a aquest espai, concretament serà en la modalitat de duels.