El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entrenament virtual del Patí Alcòdiam pensant en el retorn

  • A 7 jornades per a la fi de la Lliga, ocupen paça d'ascens, am 4 punts sobre el tercer.

El Patí Alcòdiam no para i vol com més aviat recuperar la forma i estar preparat per a la represa del campionat Al YouTube podem trobar els seus entrenaments virtuals.

Tant a la plantilla com ara a l'afició els agradaria tele transportar-se al dia en el qual es reinicia la Lliga per a continuar en la mateixa línia de joc i resultats en què es van quedar a finals de febrer/principis de març. I és que el PAS estava fent una segona volta del campionat amb números d'OK Lliga, intractable amb els equips als quals visitava i també rebent amb victòries als qui els visitaven al Fancisco Laporta.

Amb un Formatjé i un Gonzalo Pérez d'una altra galàxia, els de Lorenzo Pastor són segons en la classificació del seu grup de l'OK Lliga Plata Sud a 7 jornades per a la fi del campionat i amb 4 punts sobre el Sant Cugat, quart classificat. Recordem que ascendeixen dos equips directament a la màxima categoria.

L'equip, mentre dura el confinament, està en sa casa, però supervisats pel cos tècnic amb qui entrena de manera virtual gràcies a les plataformes que tan bé estan fent en aquests moments per a comunicar-se.

En el vídeo que ens ha passat el PAS, veiem els jugadors entrenant baix l'atenta mirada del delegat, José Luis Laporta, que no perd detall.