El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reactiva el cinqué contenidor a Alcoi

Entrevistem a Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica perquè ens explique un poc quins són els passos a seguir per a formar part. Ho teniu tot al vídeo.

Aquest nou contenidor orgànic es repartira per diferents punts d'Alcoi, però solament la gent que siga voluntària podrà fer ús d'aquest servei.

Aquest any ha sigut molt estrany per a tothom, però no per això hem de deixar de costat les responsabilitats cíviques i mediambientals, ja que encara que açò no tinga un efecte a curt termini, sí que pot provocar problemes al llarg dels anys, i alguns efectes negatius ja estem vivint-los.

Des d'Alcoi, la proposta del cinqué contenidor, l'orgànic, s'ha rebut amb molta expectació, sobretot amb la gent que sí que es troba involucrada i vol formar part d'aquesta iniciativa. Si algú de vosaltres està interessa't, solament hauria de demanar una cita prèvia, ja siga per telèfon, cridant al 965537127, o per correu electrònic, i una vegada demanada, solament serà necessari presentar-se per a fer una explicació de cada uns dels documents a presentar.

Per això, des de ARAMULTIMÈDIA, entrevistem a Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica perquè ens explique tot l'entramat que s'ha preparat fer a fer-ho possible.