El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entropessada de l’Aramultimèdia F.S. davant l’Autoescuela Muro

Partit durant la temporada

Eder i Fco. Javier han marcat els gols

La segona volta del campionat ha començat amb sorpresa negativa per a l’Aramultimèdia F.S. Si bé finalitzaven la primera volta en llocs d’ascens, l’alegria ha durat tan sols una setmana, doncs el mal partit davant l’Autoescuela Muro ha acabat amb derrota per 6-3, un resultat que sumat a altra sorpresa de la jornada, la victòria del CD Futbito per idèntic resultat (6-3) contra el líder, fa que l’Aramultimèdia caiga dels llocs privilegiats.

El partit es plantejava difícil des dels primers minuts, no s’hi veia control al joc, amb pèrdues de posició continues i errors en passades senzilles, tot i això l’equip es va reposar ràpidament al primer gol en contra aconseguint l’empat per part d’Eder. Malgrat el gol, el joc no va millorar, no es veia un equip reconeixible a la pista i les escomeses dels rivals van acabar fent efecte i deixant un 3-1 en contra al descans.

A la segona meitat l’Autoescuela Muro seguia fent el seu joc i en una falta aconseguia el 4-1, però l’Aramultimèdia tirava d’orgull i espenta amb més cor que cap i Fco. Javier feia dos gols quasi consecutius que donaven esperança al marcador (4-3). No obstant seguia sense manifestar-se el control habitual que l’equip havia demostrat als darrers encontres i una jugada individual dels contrincants sentenciava el partit.

Aquesta derrota ha de servir com a toc d’atenció per a no relaxar-se davant cap rival i per a sortir més motivats als propers enfrontaments que seran contra rivals directes de la part alta de la taula: CD Milan, CD Futbito i Casa Andalucia.