El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ERASMUS+, experiències úniques

4 estudiants ERASMUS han oferit les seues experiències a alumnes de centres de formació professional d'Alcoi

L'Àgora ha acollit una jornada d'experiències úniques, les vivides per quatre estudiants alcoians que han gaudit d'una beca ERASMUS. Han explicat a altres estudiants de diversos centres d'Alcoi com es viu una estada Erasmus i tot el que pots aprendre amb aquest programa.

Tota l'experiència que t'ofereix una estada d'Erasmus en l'estranger, tan sols la saben els que l'han viscuda. Poden intentar explicar-ho, però és un aprenentatge que es fa minut a minut quan has de resoldre tot el teu dia a dia en un altre païs i amb una altra gent, cultura i idioma. Tot i això, els estudiants Erasmus ho intenten, i expliquen les seues vivències per tal d'animar als altres estudiants a viure una experiència com la d'ells, única.

L'Àgora d'Alcoi ha acollit una xarrada amb quatre estudiants que han fet una beca Erasmus, siga per estudiar o per treballar. Així, alumnes de diversos centres d'Alcoi de Formació professional han acudit per escoltar les vivències de Rossella Blanquer, Eva Soler, Sergio Aleixandre i Nuria Agulló.

Tant en la jornada d'aquest 21 de desembre a l'Àgora com en el programa Erasmus+ participen el CIP FP Batoi, Cotes Baixes, l'IES Pare Vitòria, l'EASD d'Alcoi i els col·legis Sant Roc i Salesians Joan XXIII.