El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eres menor de 30 anys i tens una idea per a crear una empresa: La Cambra de Comerç t'ajuda de manera gratuïta

La façana de la Cambra

La Cambra de Comerç d'Alcoi busca joves que vulguen posar en marxa una empresa i que tinguen una idea més o menys formada per a fer-ho. Professionals contrastats assessoraran individualment, i de manera gratuïta als participants. El curs prèvi comença en març.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d'Alcoi ha llançar una nova edició del pla d'ocupació juvenil de la Comunitat valenciana que beneficiarà als menors de 30 anys que formen part del programa de garantia juvenil.

Aquest pla persegueix incorporar al mercat laboral al col·lectiu de joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil, no ocupats i no integrats en els sistemes d'educació i formació, promocionant per via de l'emprenedoria l'activitat econòmica empresarial en aquestes comarques.

Se'ls facilitarà formació i assessorament per a posar en marxa les seues idees empresarials amb la col·laboració de formadors especialitzats que els tutelaran de manera minuciosa.

El programa es desenvoluparà entre els mesos de març i abril, i els joves interessats poden posar-se en contacte amb la Cambra de Comerç per a la seua inscripció.

La formació grupal tindrà una durada de 50 hores en sessió matutina, i s'estableixen 10 hores de formació individual i tutories, a més de 5 hores en visites a empreses.

De forma prèvia al començament del programa, cada participant haurà d'acceptar un pla personalitzat que continga objectius, continguts, activitats i compromisos personals. L'objectiu final del programa és oferir la possibilitat d'incorporació al mercat laboral. La formació es distribueix en 10 mòduls pràctics i clarament encaminats a la posada en marxa d'idees empresarials. Alguns d'ells molt actualitzats com és el cas de la utilització d'aplicacions de gravació audiovisual en mòbil i la funció del community manager.