El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eric Baena suma una medalla més en l'IV Cross de Xàtiva

Eric Baena
  • Del Club Atletisme Alcoi també van participar Flores i Álvaro Latorre, els qui van finalitzar el cross amb un temps de 00.38:05 i 00.41:02 respectivament. 

L'atleta alcoià va aconseguir travessar la meta en segona posició en un temps de 00.35:30 a un ritme de 03.40 km/h.

Eric Baena no deixa de sumar mèrits a la seua carrera esportiva i afig una medalla més a la seua col·lecció. En aquesta ocasió, l'atleta alcoià es va fer amb el segon lloc en l'IV Cross de Xàtiva en la categoria sènior, que va tindre lloc el passat 19 de febrer. Baena va travessar la meta en un temps de 00.35:30 a un ritme de 03.40 km/h, tan sols 19 segons més tard del guanyador de la prova, Jordi Ripoll, que va finalitzar el cross en 00.35:11

L'atleta va expressar en les seues xarxes socials les seues sensacions després de finalitzar la prova: ”Torne a competir en un cross, que encara que semblava ràpid, s'ha fet molt dur. “Una pena l'escassa participació una vegada més en el cross de la categoria sènior, encara que com li dic als meus companys, cal prendre-s'ho com un bon entrenament”. 

I és que, en aquesta categoria van participar un total de 7 atletes, dels quals, tres van ser alcoians. El Club Atletisme Alcoi, a més, d'Eric Baena, va comptar amb la representació d'Ignacio Flores i Álvaro Latorre, els qui van finalitzar el cross amb un temps de 00.38:05 i 00.41:02 respectivament. 

 

Eric Baena, Álvaro Latorre i Igancio Flores