El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ernesto Julià i Laura Fides reben el Premi del Consell Social de la UPV

Els dos premiats son professor i alumna del Campus d’Alcoi de la UPV i han rebut aquest premi que reconeix l'excel·lència acadèmica i emprenedora interna, així com la implicació universitària d’empreses i institucions.

Ernesto Julià, professor del Departament de Mecànica i Teoria d’Estructures de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (EPSA), i Laura Fides, alumna del Grau en Administració i Direcció d’Empreses del Campus d’Alcoi de la UPV han sigut premiats amb els Premis del Consell Social de la UPV, que aquest any celebra la XVIII edició.

Aquests premis reconeixen la llavor educativa del professorat a partir de l’índex d’activitat docent i d’enquestes de satisfacció de l’alumnat. I per als alumnes, es donen 13 premis als millors alumnes, dels quals ha format part l’alumna del Campus d’Alcoi, Laura Fides.

Ernesto Julià, destaca que la internacionalització de la universitat és un dels pilars fonamentals, i afirma que la clau per al premi és l’entusiasme per la professió i mantenir sempre una mentalitat oberta de cara als canvis i les noves tendències en les metodologies educatives.

L’acte va estar presidit per Mónica Bragado, màxima autoritat del Consell Social de la UPV. També va assistir el rector de la universitat, Francisco Mora, i nombroses autoritats.