El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eroski tanca el seu centre d'Alcoi i el ven a la cadena Family Cash

El tancament serà efectiu el pròxim 31 de juliol. Des de Family Cash encara no han informat del calendari que tenen previst per a la reobertura

El tancament d'Eroski està previst per al 31 de juliol, i encara no hi ha confirmació de quan obrirà el nou Family Cash. L'acord inclou el manteniment de la plantilla. El Family Cash és una recent cadena valenciana, amb 5 anys d'història, que aposta per preus reduïts tot l'any, sense ofertes puntuals.

Alcoi comptarà d'ací poc amb un nou establiment del Family Cash, la cadena d'hipermercats fundada a Xàtiva i que ja compta amb 7 establiments en tota la Comunitat Valenciana. Serà en l'edifici que ara ocupa Eroski, la cadena basca. Segons han informat des d'Eroski, han venut a Family Cash l'hipermercat d'Alcoi, un acord que inclou tant la venda del negoci com la galeria comercial, la qual cosa suposa el manteniment de la plantilla. "El nou operador contempla el manteniment de tots els llocs de treball, i subrogarà les condicions laborals de la plantilla", expliquen des d'Eroski.

Ens acomiadem així d'Eroski després de més de 20 anys a la ciutat. I obrim les portes a la nova cadena Family Cash. Des del Family Cash no s'han detallat encara dates per l'obertura de la nova tenda a Alcoi, però el que sí que podem avançar és que serà la primera tenda de la companyia en la província d'Alacant. Segons la seua web, Family Cash va nàixer l'any 2013 a Xàtiva, i a hores d'ara compten amb 7 tendes a Xàtiva, Ontinyent, Torrent, L'Alqueria de la Comtessa, Museros, Gandia i Alzira. En l'apartat de noves tendes s'anuncia un establiment a Vinaròs, però la web encara no fa menció al futur establiment d'Alcoi, que en teoria obrirà les portes aquest mateix estiu. El Family Cash ofereix tant productes d'alimentació com basar, i asseguren que "creiem en una política de preus sempre per davall de la competència, i des de la primera unitat, per això, no fem ofertes puntuals al llarg de l'any".