El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ERPV celebra aquest dissabte en Alcoi el seu vuité Congrés

El congrés se celebra en l'Àgora.

El 8é Congrés Ordinari començarà a les 10 h de dissabte a l’Espai Àgora d’Alcoi, a la plaça de Ramón i Cajal, 6.

Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) reuneix a la seua militància aquest dissabte 7 de març a l’Àgora d’Alcoi per debatre i decidir el seu full de ruta per als pròxims 4 anys.

Tancat el termini reglamentari només s'ha presentat una candidatura, encapçalada per l'actual president de la formació republicana, Josep Barberà, qui sota el lema 'Créixer per avançar créixer per guanyar' proposa al Congrés "una remodelació de la direcció en la qual s'incorpora la figura de la Secretaria General en la persona de Maria Pérez".

La candidatura a dirigir el partit durant quatre anys presenta també al Congrés una proposta de Pla de Treball que dibuixa l'estratègia de seguir en un moment en el qual al País Valencià va conformant-se i definint-se un espai sobiranista.

A parer de Josep Barberà: "la gent del País Valencià comença a veure clar que només si treballem pels valors republicans i d'esquerres deixarem de patir des del punt de vista econòmic, social i cultural. Estem veient com a tot l'Estat espanyol està creixent el moviment contra el règim del 78. Cada dia més s'assumeix des del país que la por no ens condueix enlloc, ni evita la mordassa de la dreta més radica".