El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Erum Group rep el premi a l'Estratègia Empresarial

Tots els guardonats / CEDE
Està atorgat pel Congrés de Directius CEDE

La multinacional alcoiana Erum Group, dedicada a la fabricació de penjadors i altres productes de plàstic, fusta i paper, ha sigut guardonada amb el Premi del Congrés de Directius CEDE a l'Estratègia Empresarial. Blanca Erum, directora adjunta de la companyia, va arreplegar la placa conmemorativa del premi al Saló Blau de l'Ajuntament d'Alacant. 

La multinacional alcoiana Erum Group, dedicada a la fabricació de penjadors i altres productes de plàstic, fusta i paper, ha sigut guardonada amb el Premi del Congrés de Directius CEDE a l'Estratègia Empresarial. Blanca Erum, directora adjunta de la companyia, va arreplegar la placa conmemorativa del premi al Saló Blau de l'Ajuntament d'Alacant. 

En l'actualitat, Erum disposa de 14 plantes de producció repartides per tot el món i s'ha convertit en el segon fabricador de penjadors a nivell internacional. Destaca pels seus valors i la seua política mediambiental basada en la reutilització i reciclatge de materials i en l'ús de matèria biodegradable així com per la seua tasca social. A la seua nòmina de clients es troben grans marques com ara Inditex, Cortefiel, Benetton, El Corte Inglés, Alcampo, Hugo Boss, Audi, Mercedes, Ford, BMW, Opel, Danone o Xocolates Valor, entre altres.

Escrit per Raül Pina